#Skogcoast2

Lost in translation

Till innehåll

I oktober 2018 åker jag till Japan!

2015 besökte jag för andra gången USA för en härlig och spännande fem veckor lång vistelse jag valde att föreviga under titeln #Skogcoast. Nu är det dags igen, denna gång med destination Japan!

Från 6 oktober till och med 20 oktober kommer jag befinna mig i detta spännande land. Vad jag kommer skriva om får tiden utvisa. Troligtvis kommer det bli en del historia, kultur, mat, kaniner, kulturkrockar, varma källor och vardagliga betraktelser.

Dessa texter skriver jag kanske främst för min egen skull för att smälta intryck och ha något kul att se tillbaka på (så blev det verkligen 2015). Om du väljer att ta din tid att läsa vad jag skriver är det såklart en trevlig bonus.

Resan kommer du även kunna följa via mitt Instagram-konto.

Välkomna till #Skogcoast2 – Lost in Translation!

/Alex